Forfatter
Tittel Tid for thai: sunt, raskt og nam-nam fra smilets land
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken har Yngve Ekern samlet oppskrifter fra det Thailandske kjøkken. Boken er skrevet for norske forhold, og oppskriftene inneholder derfor kun råvarer som kan skaffes i Norge. Du får også tips om hvordan rettene kan serveres sammen. Boken inneholder i tillegg personlige tekster om thailandsk kultur og forfatterens møter med befolkningen. Boken passer for reise glade mennesker som er opptatt av sunn og lett mat. Yngve Ekern har vært matskribent i Aftenposten i 10 år, og ble valgt til årets matformidler i 2006.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN 978-82-525-6944-5 978-82-02-27292-0
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 22002291
*00165205
*008080908 2008 a 0 00nob 2
*011 $a65205
*015 $a0216933$bBIBBI
*020 $a978-82-525-6944-5
*020 $a978-82-02-27292-0$bib.$cNkr 379.00
*08231$a641.59593$zh$25
*090 $c641.59593$dE
*100 0$aEkern, Yngve$jn.
*24510$aTid for thai$bsunt, raskt og nam-nam fra smilets land$cYngve Ekern ; i samarbeid med Junie Kovacs ; foto: Nancy Bundt
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2008
*300 $a156 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aI denne boken har Yngve Ekern samlet oppskrifter fra det Thailandske kjøkken. Boken er skrevet for norske forhold, og oppskriftene inneholder derfor kun råvarer som kan skaffes i Norge. Du får også tips om hvordan rettene kan serveres sammen. Boken inneholder i tillegg personlige tekster om thailandsk kultur og forfatterens møter med befolkningen. Boken passer for reise glade mennesker som er opptatt av sunn og lett mat. Yngve Ekern har vært matskribent i Aftenposten i 10 år, og ble valgt til årets matformidler i 2006.
*650 1$aMatlaging$xThailand$1641.59593$2BS$9nor
*700 0$aKovacs, Junie$emedforf.
*700 0$aBundt, Nancy$d1948-$efotogr.$jam.-n.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening